29. november 2013

Konkurranse; Vinn personlig almanakk!

Du kan vinne;
I samarbeid med personligalmanakk har eg gleda av å kunne dele ut ein valfri almanakk til ein av mine lesarar. Dette er ei perfekt gåve, til deg sjølv, eller nokon ein er glad i  Inne på sidene deira kan du designe din eigen, heilt personlege almanakk. Du kan velge størrelse, fargar og innhald heilt sjølv, nett slik du ynskjer det. Betre kan det vel ikkje bli?

Tips; personligalmanakk finn du også på facebook, og på instagram @personligalmanakk. Nedanfor ser du bilete av min personlege almanakk - året 2013;
For å delta;
Det einaste du treng å gjere for å vere med i trekninga av din eigen personlege almanakk er å leggje igjen ein kommentar i kommentarfeltet nedanfor.

Premien er sponsa av;
KONKURRANSEN ER AVSLUTTA
Vinnaren er kontakta på mail!

//Konkurranse i samarbeid med personligalmanakk.com

25. november 2013

Julegåveverkstad!

Tida flyg og dagane rasar avgårde. Nedtellinga fram mot jul har begynt for fullt, og no er det berre ein liten månad attende til julafta. Det er ikkje mange dagane igjen før kalendaren syner 1. desember, og adventstida er like om hjørnet 



Her i huset er vi heldigvis godt i gong med julegåvene, og eg satsar på å kose meg med å pakke inn siste rest innan månaden er omme. Dei seinare åra har eg nemleg sett meg som mål å vere ferdig med julegåvene rundt 1. desember, noko som har fungert kjempe fint. Det er så godt å kunne slappe av og nyte julemånaden utan å stresse rundt i alle slags butikkar etter julegåver - i siste liten.

Q; Har du komme i gong med juleforberedelsane?

24. november 2013

Nettshopping; Få pengar for å handle!

Visste du at det er muleg å få attende pengar for å handle på nettet? Det er heilt sant! Dersom du er like glad i å shoppe som meg, vil du nok elske denne tjenesta; KickBack! Når du handlar via KickBack får du nemleg attende ein viss prosent av kjøpesummen.

KickBack har avtalar med mange kjende butikkar, og du vil finne butikkar som blivakker.no, haugenbok.no, ellos.no og nelly.com, berre for å nevne nokre. Du handlar som normalt, og kjøpet vil automatisk bli registrert på kickback-profilen din.

Når ein så har samla opp nok "kickback-pengar" kan ein løyse dei inn i mange forskjellege gåvekort. Kva med eit SpendOn gåvekort frå VISA, som du kan bruke til det du måtte ynskje? Genialt! For meir informasjon om KickBack, trykk her.



// Innlegget inneheld affilatelenkjer

10. november 2013

Farsdag


Til pappa!
Da fedre ble til
var tanken ganske klar.
For fedre har noe i seg
som ingen andre har.
De øser av sin omsorg
og deler alt de vet.
De viser deg at livet
er håp og kjærlighet.
Derfor har vi fedre
og dersom du spør meg.
Den beste far i verden
det er nettopp DEG!
(Ukjent forfatter)

Gratulerar med farsdagen, pappa  - og alle andre fedre!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...