26. desember 2014

ebay-tips #3

Er du like glad i å reise som meg? I så fall må eg berre få lov til å tipse om denne nydelege og praktiske saken. For ei tid tilbake bestillte eg meg nemleg nokre passlommer i frå ebay. Heilt geniale. Med desse lommane er det ikkje lenger vanskeleg å sjå kven av oss passa tilhøyrer :)


Lommane er både fine og praktiske. I tillegg til å beskytte sjølve passet, har dei óg plass til billettar og andre nødvendigheiter. Nydelege, ikkje sant? Og prisen? Rundt ein tiar (inkludert frakt) :)
Dykk finn dei her.

24. desember 2014

God Jul!

Eg vil ynskje alle lesarane mine ei riktig god jul! Håpar dykk får ei fin julefeiring saman med vener og famililie. Ta vare på alle dei du er glad i, og ikkje gløym kva jula eigentleg dreiar seg om, nemleg kjærleik 


Vi skal for aller fyrste gong sjølv lage til selskap på julafta i år, så er veldig spent på kveldens resultat. Treet er pynta, pakkane er på plass og bordet er dekka og klart, så no er det berre julemiddagen som gjenstår. Satsar på at alt går som smurt - jul vert det vel uansett :)

God Jul til deg og dine!


Minnar om at det er ekstra viktig å ta vare på dei som ikkje har det så bra på denne tida av året - det er diverre så alt for mange som av ulike årsakar opplev jula som ei ekstra vanskeleg tid 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...