23. februar 2016

Yndlingsknippet

I dag dukka det opp ein pakke i posten som eg har venta på i spenning. Det er jo aldri feil med pakkar i posten, men denne gongen venta eg på noko heilt spesielt! Nemleg dåpsgåva til Liam frå oss. Berre sjå på innpakninga som møter deg når du opnar pakken, så gjennomført, frå ende til annan.

Har du sett noko så nydeleg?


Då eg kom over sida til Ingrid, som er gründer av det norske merket Yndling, var eg ikkje lenger i tvil om kva vi skulle gje til småen i dåpsgåve. Ingrid har nemleg designa den perfekte gåva for små og søte barnehender.


Yndlingsknippet er barnets nøkkelknippe, eit eige knippe med nøklar av sølv. Ei gåve som gjev ein mulegheit til sjølv å velge kva slags verdiar og eigenskapar ein ynskjer for det vesle barnet. Det finnast i alt 10 forskjellege nøklar, i ulike størrelsar og design, kvar og ein med si eiga unike betydning.


Nydelege nøklar med plass til gravering, her inngravert med navn og dåpsdato. Ser fram til at Liam kan ta dei i bruk når dåpsdagen er her. Har stor tru på at den vert ein klar favoritt og ein ting han får mykje glede av i tida som kjem. Ei meiningsfull gåve, som har både bruks- og affeksjonsverdi 

1 kommentar:

  1. Veldig fin dåps-presang! Jeg synes også det er så fint når innpakninga er forseggjort.
    Lykke til med dåpen!

    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget ❤

Kommentaren må godkjennast før den vert lagt ut på bloggen,
det vil difor kunne ta noko tid før den vert synleg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...