28. april 2014

Skjørt med "blondekant"

Skjørtet som eg begynte på i går er no ferdig. Utan tvil eit kjekt lite prosjekt - med eit nydeleg resultat. Synast det vart eit søtt, lite skjørt. Perfekt til ei lita prinsesse. Skjørtet er strikka med "underskjørt", og er i størrelse 2-4 år.

Eg har strikka skjørtet i babyull, på pinne 4,0 mm, og eg har tatt utgangspunkt i denne oppskrifta.



Snora i skjørtet er laga ved hjelp av i-cordEg veit ikkje om eg har nemnt det før :p For ein teknikk! Eg har tidlegare anten hekla eller tvinna snorene, men den tida er det definitivt slutt på no. Eg synast at  i-cord snorene vert mykje finare. Eit stort pluss for at dei er superenkle å lage, i tillegg til at dei er veldig lette å knyte.

27. april 2014

Nytt prosjekt på pinnane...

Eg kosar meg ute på verandaen med eit nytt prosjekt på pinnane. Eit nydeleg skjørt, med "underskjørt", i størrelse 2-4 år. Skjørtet vert strikka i babyull og eg har tatt utgangspunkt i denne oppskrifta.


No skal vi snart finne fram litt mat og flytte oss bort i grillhytta for litt grillmat - det er jo ikkje muleg å sitte så mykje innandørs når det er eit slikt nydeleg veir ute :) Ha ein fortsatt fin søndag!

24. april 2014

Konkurranse

Då er det på tide med ein ny konkurranse her på bloggen :) Eg trekkjer ut éin heldig vinnar som stikk av med eit gjennomsiktig deksel med "bling bling" til iPhone 5, samt ein søt kontaktbeskyttar/pynt til å henge på mobilen.


For å delta;
Bli fylgjar av bloggen på facebook (1 lodd)
Bli fylgjar av bloggen på bloglovin (1 lodd)
Del bilete + link til konkurranse på eigen blogg/facebook (2 lodd)

Maks 4 lodd pr. deltakar.

Hugs å leggje igjen ein kommentar der du skriv kor mange lodd du deltek med i trekninga.
Konkurransen vil bli avslutta måndag 5. mai.

Lykke til!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTA
VINNAR ER KONTAKTA

22. april 2014

Ei fin lita prinsesse ♡

Hue og hals med hekla blomst, begge strikka i babyull på pinne 3,5 mm, til ei fin lita prinsesse 


Oppskrifta på halsen er henta i frå boka "Strikk til nøstebarn" av Kathrine Gregersen. Når det kjem til hua har eg tatt utgangspunkt i ei oppskrift henta i frå boka "Babystrikk" av Debbie Bliss. Eg har felt litt annleis enn det som er oppgitt i oppskrifta, for at hua skal bli litt lenger.

16. april 2014

God Påske!

PÅSKEFERIE :)


Påskeferien nærmar seg no for dei aller fleste av oss, og for mange er det siste arbeidsdag i dag, før påskeferien står for tur. Kanskje er også du ein av dei heldige som allereie har tatt ferie?


Sjølv tok vi påskefri allereie på torsdag som var og vi har så langt tilbragt litt kvalitetstid saman med papsen 


Vi har kost oss maks så langt denne påska, og i kveld bærer det avgårde på Egon (utan tvil min store favoritt), saman med mannen, den eine favoritt-tanta mi og eit syskenborn eller to.
Kos.


Eg vil med dette ynskje dykk alle ei riktig god påske!


Q; Har du nokon spesielle planar for påska?

15. april 2014

Buzzador

Er du i alderen 15-18 år, eller er du nyleg blitt mamma? Bloggar du? Kanskje har du ei brennande interesse for skjønnheit eller matlaging? I så fall - kunne du tenkje deg å bli ein Buzzador

Buzzador søkjer nemleg i denne augneblinken blant anna etter personar som er født i tidsrommet 1996-1999, personar som har interesse for mat eller skjønnheit, bloggarar eller mammaer, og som kunne tenkje seg å teste ut nye og spanande produkt.

Kort fortalt handlar det å vere Buzzador om at ein får tilbod om å tests ut ulike produkt og tjenestar. Tanken er at ein som Buzzador skal prøve ut, evaluere, samt vidareformidle informasjon og meiningar kring dei ulike produkta. Og det beste av alt; det er gratis!
// Nokre eksempel på tidlegare kampanjar hjå buzzador.no.

Nokre av kampanjane eg sjølv har delteke i;
✔ Sommerpakke frå OBH Nordica
✔ Oral-B TriZone 5000
✔ LoveFilm

6. april 2014

Oppussing + Innkjøp

God søndag!

Skal sei tida flyg. Dagane rasar avgårde, og før ein veit ordet av det er endå ei helg forbi. Vi har brukt store delar av helga til husvask og oppussing av gjesterom. Mannen er i full gong med å rive alt som er på gjesterommet. Alt skal vekk! Tak, vegger, dør, golv, osv. Vindauge har vi allereie bytta.

Eg gledar meg til vi er ferdig. Det skal verte så godt å få bytta ut den mørke panelen som var her, med lyse og fine veggar. Vi har bestemt oss for å male den eine veggen i ein kontrastfarge, nærmare bestemt ein gråtone, så eg er veldig spent på resultatet.


Ellers har eg bestillt meg litt nytt til kjøkkenet. No som både våren og sommaren står for tur, er det kjekt med litt nytt. I går dukka det opp ein herleg pakke med ulike delar av serviset Songvaar. Dette nydelege porselensetkruset med roser, i ulike blåtonar, er utan tvil min største favoritt - får skikkeleg vårfølelse. Bestillt frå Bua Dekor.


No skal pizzadeiga settast, så er det duka for god kveldsmat og tv resten av kvelden :)
Fortsatt god helg!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...